Podcast over LifeWise

Podcast over LifeWise
Podcast over LifeWise

Podcast over LifeWise

Luister nu naar de podcast over LifeWise, het methodisch kader voor de  begeleiding van mensen met een LVB en bijkomende problematiek. De podcast over LifeWise is onderdeel van Studio LVB, een serie podcasts van Middin.

In de aflevering over LifeWise praat host Nathalie Koopman met Danielle Dijs (projectleider LifeWise) en Jennifer Zuijderwijk (LVB-leerbegeleider en begeleider van het Specialistisch team LVB+).

LifeWise biedt handvatten in de begeleiding van LVB+ clienten
Steeds meer organisaties zetten LifeWise in voor de begeleiding van mensen met een LVB en bijkomende complexe problematiek. Uit de podcast: “LifeWise biedt je een concrete taal aan, waardoor je het ook makkelijk aan anderen kan uitleggen.” En: “LifeWise biedt medewerkers handvatten in de begeleiding van LVB+ clienten. Door het toepassen van LifeWise neemt de stress bij clienten af en vermindert de handelingsverlegenheid bij begeleiders.”

Luister nu naar de podcasts van Studio LVB: LifeWise, het methodisch kader voor de begeleiding van mensen met een LVB en bijkomende problematiek.

Hoe beluistert u de podcast?
U kunt de podcasts beluisteren op Middin.nl. Of via Spotify, of Apple Podcasts.

Elke 2 weken is er een nieuwe uitzending. Als u zich abonnement, krijgt u automatisch bericht als er een nieuwe aflevering online staat!